Cazare

cazare_pensiunea_varlaamPentru cazare pensiunea dispune 20 de camere dispuse pe trei etaje astfel: la primele doua etaje sunt 2 apartamente, 2 single, 3 camere duble, 5 cu pat matrimonial, toate cu baie proprie si TV. Cele 6 camere de la etajul al treilea sunt mansardate (doua bai comune), colorate in albastru si verde, pentru o atmosfera plina de viata.

Rezervare       Galerie foto – Pensiunea Varlaam

 

cazare_pensiunea_varlaam2Casuta din padure – Aflata peste apa care traverseaza satul Varlaam, este casa ideala pentru o petrecere cu prietenii pentru ca nu sunt vecini care ar putea fi deranjati sau deranjanti. Are 9 camere fiecare cu grup sanitar individual, living, terasa cu gratar, bucatarie utilata. Vara se pot face intreceri de urcat pe munte sau alte jocuri in curte (badminton, volei). Curtea din spatele casei este ideala pentru parintii cu copii care pot fi supravegheati usor. Fata de pensiunea Varlaam*** are avantajul camerelor aflate la parter pentru persoanele cu probleme motrice sau pentru copii.

Rezervare       Galerie foto – Casuta din Padure

Free WiFi Spot – pe durata sederii dumneavoastra puteti beneficia de internet gratuit de mare viteza atat in incinta pensiunii cat si in vecinatatea acesteia, astfel fiind posibil sa navigati pe internet in orice moment chiar relaxandu-va pe terasa.

Imbietoare in serile senine de vara este terasa pensiunii unde se aude susurul linistitor al raului ce aduce parca cu el legende celebre, dar si foisorul de pe malul apei, unde puteti retrai atmosfera haiduceasca odata cu prepararea si servirea carlanului haiducesc, mancarea preferata a haiducilor.

Oferta cazare 2021

120 lei/noapte camera dubla
100 lei/noapte camera single

150 lei/ noapte apartament ( 4 locuri in 2 camere)

120 lei/camera (sau 1080 lei/noapte toata vila) – Casuta din Padure